De oogjes en oortjes beginnen open te gaan!!

Ik dacht gisteren al wat wijkende oogleden te zien maar vanochtend was het heel duidelijk. Er waren hier en daar al kleine stukjes oog te zien tussen de oogleden door. Dat is best vlot deze keer.

De pups proberen zich steeds meer op te richten en te lopen wat altijd033 (773x800)

Faranja doet een poging om te lopen, het ziet er al heel echt uit!

eindigt met weer omvallen maar er worden serieuze pogingen gedaan en dat is heel leuk om te zien. Als de oogjes en oren helemaal open zijn (dat gebeurt in een paar dagen) dan volgt er een complete omslag. Ze gaan dan steeds meer echt lopen, gaan spelen en zijn lang niet meer zo hulpeloos. Dan worden het echte hondjes en krijg je gaandeweg steeds meer contact met ze. Vanaf die tijd ga je steeds meer en duidelijker zien hoe de hondjes zich gedragen maar het duurt dan toch nog wel een tijd voordat je iets zinnigs over het karakter kunt zeggen.

004 (800x600)Zo’n puppybuikje blijft toch wel super schattig om te zien!

Kiki is gisteravond voor het eerst mee op een korte wandeling geweest. Voorheen kwam ze niet eens te voorschijn. Nu wil ze duidelijk weer mee en dat is ook goed natuurlijk. Lekker even de beentjes strekken is veel beter.

005 (800x600)

Als je geluk hebt zijn de puppy’s in diepe slaap en zijn ze gemakkelijk te wegen maar anders vinden ze het maar niks en willen zo gauw mogelijk weg!

018 (800x600)019 (761x800)029 (800x727)038 (800x600)De drie puppies bovenop Kiki komen erachter dat het etenstijd is en klauteren op haar rug en laten zich gewoon tussen de andere puppy’s zakken
039 (800x600)
Dan proberen ze gauw een goede tepel te bemachtigen041 (800x600)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s