De puppies zijn al weer een week oud

De puppy’s groeien als kool en er komt elke dag voldoende gewicht bij. Elke dag wordt het kenneltje schoongemaakt en worden de kleedjes e.d. vervangen. Dat is ook een mooi moment om de puppies te wegen, ze eens goed te bekijken en ze te knuffelen. Als ik ze dicht bij mijn gezicht hou dan beginnen ze hoorbaar te snuffelen. ook likken ze of sabbelen ze een beetje. Ik denk dat het deels herkenning is maar vooral dat ze aan het ontdekken zijn wie en wat je bent en sommigen lijken te verwachten dat ze ergens kunnen drinken;-))

005 (800x544)

Met z’n allen  lekker op de verwarmingselementjes!

Schattig en vertederend is het zeker en ik geniet er zelf ook erg van om met die kleine hummeltjes bezig te zijn. Kiki vindt het inmiddels best dat ik ze weeg en oppak maar ze volgt me wel met haar ogen maar ze maakt zich geen zorgen meer. Ik doe elke dag het op dezelfde manier zodat ze weet wat de bedoeling is. Even met z’n allen naar de grote mand zodat ik alles kan verschonen en schoonmaken en als ik de eerste pup oppak en in de grote mand leg dan volgt Kiki meteen en dan leg ik de andere pups erbij.
Een dergelijke tijd met de puppy’s versterkt de band tussen mij en de moeder in kwestie nog eens extra en zo een heftige gebeurtenis als de keizersnede draagt daar zeker aan bij. En het is erg fijn om te merken dat Kiki in dit geval zoveel vertrouwen in mij heeft dat ze alles rustig toelaat.

Vanavond worden de nageltjes geknipt want tot mijn schrik zag ik dat die al zo lang zijn.

Ik zit ook vaak maar een beetje te kijken maar wel met mijn fototoestel in de aanslag en wat is het dan leuk als je zo’n foto als hieronder kan maken.

002 (800x600)Het kleinste reutje doet zijn uiterste best om toch maar een goede tepel te bemachtigen en gooit daarbij lekker de beentjes in de lucht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s