Het buikje van Kiki met 7 weken en 1 dag

Op de foto is duidelijk te zien hoezeer een drachtig teefje verandert van uiterlijk. Het gewicht van haar dikke buik hangt natuurlijk vooral aan haar ruggengraat waardoor deze zich wel heel duidelijk aftekent en de mooie rugbelijning helemaal verloren gaat. Het dikke buikje maakt de sierlijkheid er ook niet beter op dus tijdens de dracht zijn teefjes niet op hun mooist. Maar dat maakt helemaal niks uit want na de dracht en het zogen van de puppies wordt ze vanzelf weer de mooie Kiki die ze altijd al was. Kiki haar gedrag is ook veranderd, ze is bijzonder aanhankelijk en komt vaak even om te knuffelen en voor mij is het beslist geen straf om aan dat verzoek te voldoen;-))

Kiki is niet vreselijk dik maar krijgt toch al een mooi buikje. Ze lijkt zich goed te voelen en gaat graag mee met de wandeling.
Ik ben al weer bezig met de spullen aan te vullen voor de bevalling en de puppytijd en nog even en dan zet ik het kenneltje weer op voor de puppies en Kiki. Leuk en spannend!!005Kiki zag hier net een vogel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s