Een enorme zucht van verlichting

Ik vond het vandaag wel welletjes dat die arme Jennah ondanks haar vooruitgang steeds in de bench moest zitten en heb een heel klein rennetje aan de bench vast gemaakt. Ze heeft net niet genoeg ruimte om gekke dingen te doen maar kan toch even de benen strekken en water drinken.

007 (600x800)Jennah is op deze foto ondergedoken
Vanmiddag ben ik voor overleg naar de dierenarts geweest en omdat ik er al eerder over gebeld had was er al tot mijn grote blijdschap een oefenschema opgesteld. In zes weken tijd mag ze steeds ietsje langer lopen. Natuurlijk met ondersteuning want anders komen we niet ver. De strikte benchrust is dus verleden tijd vandaar die enorme zucht van verlichting.

Verder moet ik de bovenbeenspieren masseren. Fysiotherapie werd me tot mijn verrassing afgeraden omdat dit het herstelproces teveel zou versnellen. Als er na 6 weken nog problemen met lopen en bewegen zijn dan kunnen we aan fysiotherapie beginnen.

Toen ik thuiskwam heb ik meteen Jennah uit de bench gehaald en hebben we met heel veel plezier dat eerste rondje door de straat gelopen. Jennah wilde van blijdschap wel wat erg hard van start gaan maar later werd ze rustiger en ging het erg goed.
Tot nu toe heb ik een badhanddoek gebruikt om Jennah te ondersteunen om haar middel maar ik zal nu toch maar naar een beter hulpmiddel uitkijken of zelf iets maken. We zullen het nog wel even nodig hebben maar dat geeft helemaal niks als ze straks weer helemaal zelfstandig kan lopen ben ik de koning te rijk.

2 gedachten over “Een enorme zucht van verlichting

  1. is zoiets wat Monique nu voor hinde heeft ook niet iets voor Jennah ,
    Al is het alleen maar die draagsteun voor om d’r achterhand lichtjes te onder steunen ..

    Heel veel sterkte ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s