De 2e week van het herstel van Jennah

Er waren een paar dagen in de afgelopen week dat Jennah zich niet verder leek te herstellen, totdat ik haar eergisteren weer uit de bench haalde na de nacht en ze haar rechterbeen en voet veel beter ging gebruiken.
De voet klapt steeds minder dubbel en het lijkt wel alsof ze bewust haar been wat hoger optilt zodat de voet ook mee kan komen. Ik ondersteun haar nog wel met de handdoek maar dat is vooral voor het geval dat ze haar evenwicht verliest of als haar rechterbeen letterlijk en figuurlijk weer dwars gaat liggen.

Ze stapt nu veel makkelijker de bench in en uit en soms loopt ze zo hard dat ik haar amper bij kan houden.

Ik ben enorm opgelucht en blij dat het zo goed met Jennah gaat maar we zijn er natuurlijk nog lang niet. Zich zelfstandig redden kan ze nog niet en hoewel ik bij elke plasronde de gewrichten in haar benen en voeten strek en buig zal er nog natuurlijk nog meer aan te pas moeten komen om Jennah weer zo goed mogelijk op de been te krijgen.

Voor morgen heb ik overleg met de dierenarts gepland en daarna hoop ik dat we snel aan fysiotherapie/hydrotherapie of iets dergelijks kunnen gaan beginnen. Ik heb al aardig uitgeplozen wat de mogelijkheden hier in de buurt zijn dus dan zijn een paar telefoontjes gauw gepleegd.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s