De “afdeling” Naaldwijk van de Razende Roeltjes

Sinds Richard en Isarina Stoop een pupje uit het nestje van Baroque van de Razende Roeltjes x Play A While Karhu in huis hebben is er nogal wat veranderd. Richard en Isarina boden aan dat ik een reu mocht zoeken die ik kon gebruiken bij het fokken en die mocht ook uit het buitenland komen en vanzelfsprekend moest het ook een reu worden die hun ook aansprak qua uiterlijk en gedrag. Het bleef er niet bij een want een jaar later volgde nog een reu uit het buitenland
Sindsdien hebben we zeer regelmatig contact, vaak meerdere keren per week. We overleggen over medische probleempjes en over dingen die met het fokken te maken hebben, over het gaan naar ringtraining e.d. En om mij up to date te houden krijg ik regelmatig foto’s toegestuurd. Richard en Isarina oefenen met het in stand zetten en lopen en zorgen dat de jongens in goede conditie blijven.

Naaldwijk, in de tuin.jpg, 5Het leven van Richard en Isarina ziet er ook wel even anders uit. Eerst waren er alleen poezen, nu wordt huize Stoop door vier Whippetreuen bevolkt. Na Christobel van de Razende Roeltjes / Bandhu volgde Whiptails Miracle Mac / Turo (import Finland) en daarna kwam Hot Isle Oberon / Lucka (import Zweden) en uit het laatste nestje ging Diabolo van de Razende Roeltjes / Djago met hun mee naar huis.

Naaldwijk, in de tuin.jpg, 3Lucka, Turo en Bandhu

Nu gaan we gezamenlijk naar tentoonstellingen, halen mij vaak van een station op en leven met mijn “dekkingsperikelen” mee en met alle plannen en helpen ook op minder zichtbare wijze mee dat “van de Razende Roeltjes”  beter kan draaien. Super hoor Richard en Isarina, ik ben ontzettend blij met al die hulp!!

Naaldwijk, in de tuin.jpg, 2

Lucka en Turo

Inmiddels is Bandhu 4 jaar, Turo 3 jaar, Lucka 2 jaar en Djago 1 jaar en op de eerste koningsdag in Nederland lagen ze lekker in de tuin te genieten van het heerlijke weer en maakte Richard deze foto’s!
Naaldwijk, in de tuin.jpg, 1Djago en TuroNaaldwijk, in de tuin Djago, Turo en Bandhu