Socialisatie van de puppies

Ondanks het vreselijk tegenvallende weer doe ik toch zoveel mogelijk pogingen om op de goede momenten de hondjes in de tuin te laten spelen en ze mee te nemen met de puppywandelwagen om aan alle nieuwe dingen buiten te wennen. Met een zonnetje erbij is het toch best te doen in de tuin en met een jasje aan zitten ze lekker warm in de wandelwagen. Het voorluikje open voor wat frisse lucht en dan kunnen ze de geluiden ook beter horen. Ze waren al een paar keer in het centrum van Alkmaar geweest maar ik wilde ze ook in de zaterdag drukte laten lopen, ook al omdat er dan meestal wel mensen met kinderen zijn die heel nieuwsgierig zijn en de hondjes even van dichtbij willen zien.

001 (800x600)Richard en Isarina waren er ook om mij een middagje te helpen wat wel heel fijn was. Zo konden we alle drie met steeds 2 hondjes een stukje lopen of als het lopen niet zo lekker ging…dragen! Met die hulp verliep alles een stuk sneller.

Daarna kon ik me wijden aan de volwassen honden die wel wat extra aandacht konden gebruiken terwijl Richard en Isarina zich met de puppies bezig hielden. Nana, Kiki, Coen, Jennah, Aysha en Zoe strekten lekker de beentjes naast de fiets en met een balletje gooien in het park was het uitje weer compleet!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s