Naar buiten.

009 (800x600)Gelukkig hadden we afgelopen week een paar dagen goed weer en konden de puppies even naar buiten. De voorspellingen voor de komende tijd beloven niet veel goeds…vorst, zelfs overdag. Dat is wel lastiger met de pups want die vinden dat natuurlijk niet echt lekker. Toch zullen ze wel moeten desnoods met jasje aan want met 6 weken gaan ze toch echt mee op stap in de puppywandelwagen en dan moeten ze al een beetje gewend zijn om buiten te zijn.

014 (800x554)Ook gisteren konden ze nog even naar buiten. Jennah laat de puppies nog een paar keer per dag drinken en ze weten inmiddels wel dat als Jennah aan het brommen slaat dat ze dan moeten dimmen met hun gebijt in haar tepels. Ik vind het ontzettend knap dat ze het allemaal nog toestaat want die tandjes voelen echt niet lekker, ik heb de krassen op mijn handen staan. Na een poosje vindt ze het ook welletjes en stapt ze weg en dan komt de hele horde achter haar aan in de hoop dat ze nog een slokje kunnen nemen.

018 (800x600)Inmiddels drinken de puppies gewoon water uit de bak en krijgen ze vier maaltijden per dag. Er zijn vier langzame eters bij en 5 enorme vreetzakjes. Ik zet ze apart want anders krijgen de hondjes die iets meer tijd nodig hebben niet hun deel binnen.

Af en toe mogen ze door de hele kamer rennen en laat ik af en toe wat harde geluiden horen (allerlei gerammel en gekletter met roestvrijstalen etensbakken b.v.) en de stofzuiger komt ook regelmatig langs. Elke dag worden er van een paar hondjes de nagels geknipt en dan wordt er meteen naar het gebit gekeken (om te oefenen) en ik zet ze heeeel kort op de tafel. Met negen puppies staan de vloerwisser en dweil binnen handbereik want als de acht dames en die ene heer wakker worden dan is er geen houden meer aan. De sluizen gaan open en dan moet je gewapend met toiletpapier aan alle kanten tegelijk de boel opruimen. En als ze moegespeeld weer naar hun warme slaapplekje vertrekken dan laat ik de dweil maar weer wapperen;-))

Het is veel werk maar oh oh wat zijn de hondjes leuk zoals ze aan komen rennen als ik “pupppiiieeesss” roep en als je ze optilt beginnen ze allemaal meteen je gezicht te likken. Het is om helemaal van te smelten!!!!!!;-))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s