RINGTRAINING

RINGTRAINING

109, Turo, park, klein
Vanmiddag ben ik eerst met Kiki en Nana en Turo in de wandelwagen naar het park geweest. Turo heeft een poosje heerlijk op een groot grasveld gehold en daarna ging hij weer braaf in het wagentje. We kwamen een heleboel bekenden tegen die Turo ook even wilden bewonderen en natuurlijk bleven we weer lang staan kletsen. Turo zag zo meteen wat, voor hem, vreemde honden…en mensen.

!cid_51748B55-D0BA-437F-9C9C-D0FFD4A34A64, Turo, ringtraining
Na heerlijk gegeten en flink geslapen te hebben ging Turo mee naar de ringtraining. Daar stonden Richard en Isarina ons al op te wachten want zij waren ook gekomen om eens te kijken hoe dat allemaal in z’n werk ging.

!cid_3E2349AF-79E7-4775-B776-C6147ADE3221,%20Turo,%20ringtraining, klein
Turo deed goed zijn best en liep al keurig zijn driehoekje en op de tafel staan ging ook helemaal niet slecht voor zo’n jong hondje. En wat echt opvallend is aan Turo is dat hij totaal niet onder de indruk is van nieuwe situaties of van zoveel vreemde honden bijelkaar.

!cid_4BAC0F48-81AA-4F53-B2FD-CC939D0BAF4E,%20Turo,%20ringtraining, klein
Ik vind het altijd erg leuk op de ringtraining omdat je weer bekenden ziet die je ook op tentoonstellingen tegenkomt, er zijn altijd wel wat nieuwtjes uit te wisselen.

Tegen het eind van het trainingsuurtje zag je duidelijk dat Turo weer aan een slaapje toe was en dus was het goed dat het afgelopen was. Turo ging daarna weer met Richard en Isarina mee naar huis dus moesten we jammergenoeg weer afscheid nemen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s