DE VLEERMUIZENHEUVEL IN HET PARK

DE VLEERMUIZENHEUVEL IN HET PARK

041vl heuvel van opzij klein
Zij aanzicht

Een hele tijd geleden meldde ik al dat ons mooie park op de schop ging en dat het de bedoeling was dat er een avonturenheuvel voor de kinderen kwam. Wat dat precies ging inhouden was nog niet helemaal duidelijk.

Vooraanzicht met strandje

053 strandje vl heuvel klein
Het heeft ongeveer anderhalf jaar geduurd dat het park overhoop lag. Er stonden hekken, het was een blubberboel en lastig soms om er lekker met de honden te lopen.

Wat dichterbij

059 vl heuvel dichterbij klein

Van bovenaf
017 vl heuvel van boven af klein
Uiteindelijk is er na al die maanden in plaats van de avonturenheuvel een vleermuizenheuvel gekomen. De reden daarvan is niet helemaal duidelijk maar het heeft iets te maken met een verkeerde of te latexa0subsidie aanvraag. Het is een hoge heuvel geworden omgeven door water en er zijn paden aangelegd en bankjes neergezet. Aan een kant is er een hoge stapelmuurxa0gemaakt die vanzelf moet begroeien. En daar zitten ook op een paar plaatsen de ingangen voor de vleermuizen.

Mijn mooie meid (Nana) bovenop de heuvel

027 Nana bovenop vl heuvel
Wat er binnenin die heuvel gebeurt blijft een geheim want ik heb er nog nooit ook maar enig teken van een vleermuis gezien. Er is onderaan die stapelmuurxa0een mooi strandje aangelegd maar het is duidelijk niet de bedoeling dat je daar komt. Er is geen pad naar toe en het loopt heel steil naar beneden. Jammer maar honden zijn er al helemaalxa0niet welkom. Wel mogen we met de honden aangelijndxa0over de heuvel lopen.

Het zag er nog erg kaal uit maar op het moment worden er nieuwe bomen en struiken geplant. Dus al met al gaat het er wel steeds mooier uitzien en ik denk dat het er over een jaar al een stuk natuurlijker uitziet.

De bomen- en struikenaanplant

002 aanplant struiken klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s