Celeste van de Razende Roeltjes (Nana) B.I.S op de Jonge Honden Dag in Zaandam bij de KCZY

Even knuffelen

050 klein

Voor deze dag (23 januari) hadden we Nana ingeschreven omdat het een goede oefening is voor haar. Ze zou vier keer gekeurd worden in een gemoedelijke sfeer. Dus voor een gevoelig hondje ideaal.

Karin met haar Markiesje

054 klein
Jammer genoeg zijn juist de onervaren hondeneigenaren op zo’n show niet allemaal zich ervan bewust dat niet zomaar alles kan. Als je naar zo’n show gaat om een wat verlegen hondje wat te kunnen trainen en er duiken na binnenkomst achterelkaar bijna vier honden op dan schiet je er niks mee op natuurlijk. Ik hield mijn hart vast! Gelukkig richt Nana zich goed op mij en nadat we haar bij de Markiesjes van Karin hadden gezet begon ze zich weer wat te ontspannen.

042 klein
Het was een erg gezellige dag en alles verliep verder heel goed. Ik merkte zo tussen de bedrijven door dat de keurmeesters wel gecharmeerd waren van Nana. Toen alle honden gekeurd waren werden alle punten in de computer gestopt en werden de beste 8 uit elke leeftijdsgroep weer in de ring geroepen. Daarvan werden er weer vier geselecteerd. Markiesjesvriendin Karin mocht bij bordje twee plaatsnemen en Nana en ik naar bordje een. Hartstikke leuk!!

Het Markiesje van Karin naar bordje 2 en Nana mag naar bordje 1

093 klein
De winnaars van de drie leeftijdsklassen

110 klein
Nog een keer lopen voor alle vier keurmeesters

112 klein
Daarna kwamen de drie winnaars van de verschillende leeftijdsgroepen weer terug en moesten we om de beurt weer lopen voor alle vier de keurmeesters. De keus van de vier keurmeesters was unaniem voor Nana wat wij natuurlijk errrgg leuk vonden!! En we kregen een uitnodiging om gratis aan de Clubmatch mee te kunnen doen en dat is mooi meegenomen.

CELESTE (NANA) VAN DE RAZENDE ROELTJES B.I.S.

128 klein
Gewapend met een forse beker een zak voer en een hartstikke leuk hondenspeeltje gingen wij weer op huis aan. Het speeltje heeft ze trouwens helemaal niet gekregen hoor want ik weet precies wat de Whippetjes met iets dergelijks doen. Ze beginnen er accuut aan te trekken en te sjorren alsof het een vette prooi is en dan ligt het na 5 minuten helemaal uit elkaar…..zonde!!! Zodra ik het pak staan ze al naast me om te beginnen;-))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s