NANAxb4S DEBUUT OP DE TENTOONSTELLING IN UTRECHT

NANAxb4S DEBUUT OP DE TENTOONSTELLING IN UTRECHT

Vandaag keurde dhr Fintora uit Slowakije de 26 ingeschrevenxa0Whippets. Eerst keurde hij nog wat andere windhondenrassen maar dat ging redelijk rap dus hoefden we niet zo heel lang op onze beurt te wachten. Het was wel vervelend dat het echt heel koud was in de hal. Zo koud dat veel mensen hun jas maar aanhielden. Ook voor de honden was het niet prettig. De uitlaatplek voor de honden, bij ons in de buurt, was redelijk groot maar er lag een bijna lachwekkend klein stukje gras (losse graszoden). Gelukkig gaan Nana en Kiki als ze echt moeten plassen overal wel zitten.

Nana vond het nog wel spannend allemaal en een beetje eng want ik voelde een bibbertje in haar lijf toen ze op de tafel stond en de keurmeester blijkbaar ook! Gelukkig hadden we deze keer geen vloerbedekking zodat er geen plakbandhindernissen genomen hoefden te worden. Nana deed het prima maar moet nog een beetje gewend raken aan het hele showgebeuren. Het is nou een keer een erg gevoelig hondje.

Het resultaat was 2 uitmuntend in de Jeugdklasxa0 Het keurverslag was wel erg beknopt maar duidelijk!

1 year, light brindle. Typical. Correct angulation. Lovely feet. Moves correct. A little bit in stress.

Nana, en Kiki in Zwolle,xa0werden allebei als tweede achter het mooie teefjexa0Blue Springxb4s Elektra van D. Lempereur geplaatst. Ze werd vandaag BOB en BIG 3. Dus daar hoeven we ons niet voor te schamen;-))

xa0

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s