TENTOONSTELLING IN ZWOLLE EN EEN BIJZONDERE VERRASSING

TENTOONSTELLING IN ZWOLLE

Vandaag was het tentoonstellingsdebuut voor Kiki en een klein beetje voor Nana want die hadden we meegenomen om alvast een beetje aan al die geluiden te wennen.

Na een wat gehaaste heenreis naar Zwolle waren we toch nog ruimschoots op tijd om even met beiden in een lege ring te oefenen. Vlak daarna gingen de keuringen van start enxa0toen ikxa0de benodigde spullen aan het pakken was en water voor de honden wilde gaan halen keek ik op en toen kreeg ik wel een bijzondere verrassing. Tot mijn stomme verbazing kwamen Else en Lassexa0uit Zweden ineens aanlopen. Dat was wel een hele vreemde gewaarwording maar ook een heel erg leuke. Wie had dat gedacht. Een poosje geleden hadxa0Else wel heel nadrukkelijk gevraagd naar de shows waar ik heen zouxa0gaan en toen dacht ik wel even zouden ze soms willen komen. Daarna was ik het toch weer een beetje vergeten.

Ze vonden het erg leuk om bij het tentoonstellingsdebuut van Nana en Kiki te zijn en hebben natuurlijk veel foto’s gemaakt.

019 Kiki Zwolle 2010 copie
Halverwege de middag zijn ze weer naar hun logeeradres vertrokken in de buurt want de reis zat hun nog wel in de benen. Op zondagxa0kwamen ze naar Alkmaar en hebben we een hele gezellige dag gehad. We hebben indonesisch gegeten want dat vonden ze de vorige keer zo lekker.xa0Maandag zijn ze met de campinggids bij de hand campings gaan bekijken waar ze volgend jaar willen gaan staan want dan komen ze langer naar Nederland. Ze willen graag de bloembollen eens in bloei zien staan en natuurlijk een keer naar Madurodam.

Dinsdag gingen zexa0weerxa0richting Zweden maarxa0volgens mij zijn ze nog een poosje in Duitsland gebleven want toen ik dachtxa0dat zexa0alxa0thuis zouden zijn zaten ze nog prinsheerlijk bij onze oosterburen.

Er zit een heel klein kansje in dat ze ook met de Jonge Honden Dag met papa Cato aanwezig zullen zijn. Maar dat moeten we natuurlijk afwachten want in november zijn vaak de sneeuwschuivers allang weer van stal gehaald in Zweden! We zien het wel maar het zou wel ontzettend leuk zijn.

013 Kiki Zwolle kopie
Nana en Kiki gedroegen zich trouwens wel supervoorbeeldig als je nagaat dat ze nog nooit in zoxb4n vol tentoonstellingsgebouw waren geweest. Ik hadxa0toch een beetje verwacht dat ze het een beetje griezelig zouden vinden. Het showen met Kiki ging best goed maar die gekke hond vond die stroken tape op de vloerbedekking wel wat vreemd en zexa0vond het nodig om daar steeds overheen te springen. Dit kwam haar gangwerk zeer zeker niet ten goede want de keurmeester zal dat kleine probleempje wel niet doorgehad hebben. Daar moet ze dus nog welxa0even aan wennen.

Goed gedaan hoor!!

027 Kiki Zwolle 2010 kopie
Zexa0had een prachtig keurverslag en werd met een uitmuntend als 2e geplaatst. Vooral na het lezen van het keurverslag waren we daar dik tevreden mee. We hadden een hele gezellige dag. Overxa0ruim een weekxa0gaan we naarxa0Utrecht en daar mag Nana dan aantreden. Ik ben benieuwd hoe dat zal gaan.

Keurverslag: Teefje van zeer fraai type, prima maat en lichaamsverhouding, goed belijnd hoofd, mooi donker oog prima pigment, typisch oortje, voor en achter goed gehoekt, fraai gevormde voetjes, mooie ribbenkorf en lendenen, goede bespiering, mooie kleur en conditie, gaat voldoende vlot voor leeftijd, vriendelijk ringgedrag en prima presentatie. Jeugdklasse 2 Uitmuntend

Keurmeester dhr.xa0A.A.R. Doedijns

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s