CASHMERE VAN DE RAZENDE ROELTJES (KIKI) BIS 4 OP DE CLUBMATCH AKC WATERLAND 5-9-2010

CASHMERE VAN DExa0RAZENDE ROELTJES ( KIKI)xa0BIS 4 OP DE CLUBMATCH AKC WATERLAND

024 Clubmatch AKCW
Om Nana en Kiki wat meer ervaring op te laten doen in het showen hadden we voor vandaag ingeschreven voor de Clubmatch van de AKC Waterland. Ik was nog nooit bij de KC Waterland geweest dus ik was wel nieuwsgierig hoe het er zou zijn. Nou dat viel helemaal niet tegen. Een mooi veld en een ruim clubhuis.
031 Clubmatch AKCW
Het weer was opperbest voor de hondjes, zonnig weer maar zeker niet te warm! Alleen hingen er allemaal slierten met pluizige zaden in de bomen en dat was af en toe wel lastig want die pluizen vlogen ook door de lucht. Het leek af en toe wel te sneeuwen. Niet zo handig als je lenzen draagt.

065 Clubmatch AKCW
Er waren 84 honden ingeschreven die door 2 twee keurmeesters gekeurd werden: Evert Verschoor en mw.xa0 Helling-van Elzen. Wij waren met onze Whippetjes de enige Windhonden dus stond van te voren al vast dat we het in ieder geval tot de 10e plaats in de eindkeuring zouden brengen. Dat is wel grappig natuurlijk maar wat meer concurentie is toch echt leuker.

128 Clubmatch AKCW

Wij waren als laatste aan de beurt en Kiki en Nana werden door Evert Verschoor gekeurd. Beide dametjes deden goed hun best. De keurmeester vond Kiki de beste van de tweexa0en dus ging zij door naar de eindkeuring.

Spannend!!

211 Clubmatch AKCW
De eindkeuring verliep erg goed want er werden maar honden geplaatstxa0zonder dat wij aangewezen werden. Wij mochten uiteindelijk naar bordjexa04. Nou als dat geen mooi resultaat isxa0voor die kleine Kiki van 10 1/2 maand weet ik het ook niet meer. Ik was er in ieder geval heel blij mee!

Nog even lopen voor beide keurmeesters

213 Clubmatch AKCW
Deze keer had ik een aardige teckelfokker gevraagd om foto’s te maken en bij de eindkeuring heeft Eddie dat gedaan. Beiden hebben hun taak zeer serieusxa0genomenxa0en wel 266 foto’s gemaakt. Het is een compleet verslag geworden van de keuringen. Erg leuk!

234 Clubmatch AKCW
Voor ons was het een geslaagde dag met bijzonder leuke contacten met andere fokkers.

Na het ererondje nog even de prijzen meenemen

262 Clubmatch AKCW

De keurverslagen zijn te vinden in de desbetreffende categorie!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s