COEN IN DE ROL VAN DOLLE STIER

COEN IN DE ROL VAN DOLLE STIER

Die kleine Nana heeft ons mooi voor het lapje gehouden met haar loopsheid. Niks….. het stelt nog niet zoveel voor!! Ze was gewoon heel laat. Pas op de 17e dag werd het hier dolle pret voor haar en Coen. Coen veranderde in een dolle stier en was dusxa0niet meer te houden.

Hoogste tijd om ze te scheiden! Normaal gesproken doe ik de loopse teef met nog een andere teef erbij apart. Nu heb ik Coen samen met Jennah apart gezet. Eens kijken hoe dat gaat. Ik was altijd bang dat het voor Coen nog moeilijker zou zijn omdat hij het dan ook nog zonder de groep moet stellen. Maar het is ook wel een fantastische hond hoor want nadat Coen en Jennah heerlijk buiten hadden gerend en gevlogen waren ze lekker moe en gingen beiden het aparte kamertje in. Sindsdien heb ik geen kik gehoord. Maar we moeten maar even kijken hoe het de komende dagen gaat.

Ze worden natuurlijk de hele dag door apart uitgelaten en krijgen ook de nodige aandacht. Het wordt bij ons de komende tijd een en al loopsheden dus stellen we ons daar maar gewoon op in. Aysha is intussen ook loops geworden. Van Kiki is helemaal niet bekend wanneer ze loops gaat worden en Jennah wordt aan het eind van het jaar weer loops.

Wat gaat de tijd toch snel. Volgend jaar oktoberxa0zijn Kiki en Nana al weer twee jaar. Een van hen wil ik in 2012 laten dekken (nadat gebleken isxa0dat hun ogen en gezondheid helemaal in orde zijn). Ik heb daar al mooie plannetjes voor. Eerst wil ik in 2011 Jennah nog een keer laten dekken en ook daarvoor heb ik al een reu op het oog. Tegen die tijd komt natuurlijk alles op mijn weblog te staan.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s