AFGELOPEN WEEKEND HEBBEN WE (CANELLE) JEWEL TERUGGEZIEN

AFGELOPEN WEEKEND HEBBEN WE (CANELLE) JEWEL TERUGGEZIEN

046

Het is zo leuk en spannend om puppies terug te zien want je bent er oh zoxa0o zo nieuwsgierig naarxa0hoe ze geworden zijn en hoe ze zich gedragen.

Ze kwam al kwispelend met haar baasjes naar binnen maar van al die honden die haar op stonden te wachten werd ze toch wel erg verlegen dus lag er al gauw een onderdanigheids plasje. Nana is daar ook een kei in dus die vond dat ze ook niet achter kon blijven. Ach gelukkig hebben we een dweil die z’n werk heel goed verstaat!!

Als pup was Jewel een van de zwaarstexa0teefjes maar niet de grootste dus was ik toch wel wat verrast om te zien dat ze groter dan Kiki en Nana geworden is. Tot nu toe is er geen een pup die zo groot en zwaar als mama Jennah lijkt te worden. Ze zijn allemaal heel elegant en de teefjesxa0wegen tussen de 10 en 12 kilo. Veel zullen ze ook niet meer groeien met hun 10 1/2 maand.

Even een onderonsje met Eddie

051
Natuurlijk hebben we ookxa0foto’s gemaakt van Jewel. Het was erg fijn om te zien dat hetxa0heel goed met haar gaat en dat het zo’n leuk hondje geworden is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s