C NESTJE BIJNA 8 MAANDEN

C NESTJE BIJNA 8 MAANDEN

Nog een klein weekje en dan zijn de kids van Jennah en Cato alweer 8 maanden. We krijgen regelmatig berichtjes over het wel en wee van de hondjes. Het vergaat ze allemaal heel erg goed. Het zijn gezonde vrolijke Whippets geworden.

P1000903

Afgelopen weekend zijn Richard en Isarina langsgeweest met Bandhu en dat was weer een heel feest. Deze keer zijn we maar eerst naar het park geweest om Kiki en Nana en Bandhu flink uit te laten razen. Ze hebben als idioten gerend en daarna hebben we een poging ondernomen om ze op de foto te zetten. Voor Richard en Isarina natuurlijk niet te doen om mijn bengels en Bandhu netjes neer te zetten maar toch zit er een aardige bij van Bandhu.

036_2En deze fotoxb4s zijn bij Richard en Isarina thuis.

C_nest_7_mnd_christobel_op_bank_2

P1000872

P1000874

Met het mooie weer van de laatste dagen laat ik Nana en Kiki lekker spelen en ga zelf met het fototoestel in het gras zitten. Dat doe ik regelmatig maar soms kom ik thuis en kan ik de vele fotoxb4s bijna allemaal wegkieperen en soms, zoals deze keer, gaan ze bijna perfekt voor de camera staan.

Zie hier het resultaat.

Cashmere van de Razende Roeltjes, Kiki, bijna 8 mnd.

261_2

 

 

 

Heeft ze geen heerlijk bekkie??

 

Hier onder Celeste van de Razende Roeltjes,Nana, bijna 8 mnd.

 

265

160_b_2Een poosje terug waren Aysha en Jennah tegelijk loops. Dat hebben we wel geweten. De dames waren nogal humeurig voor die tijd en hadden voor het eerst een flinke aanvaring met elkaar. Gelukkig zonder kleerscheuren en gelukkig deden ze daarna weer heel gewoon tegen elkaar. Omdat we Coen hebben gaan de dames altijd apart tegen de tijd dat ze gedekt willen worden en normaal gesproken gaat het altijd prima ook als ze daarna weer terug komen in de groep.

Deze keer ging het anders. Zoe moederde nogal over Nana en Kiki tijdens de afwezigheid van Aysha en Jennah. Eerst liet ik Jennah weer bij de groep (wat prima ging) en na een tijd ook Aysha. Oeps dat leverde de nodige stress op bij Zoe en Aysha en voordat ik het wist waren die twee serieus met elkaar aan het knokken. Ook dat was nog nooit gebeurd want Aysha is gewoon stilzwijgend de baas.

Normaal gesproken stop ik schermutselingen heel snel want aan winkelhaken hebben we niet zo veel. Deze keer hield ik mijn handen maar lekker thuis. Zoe had na afloop een gat in haar kop en was in haar hals gebeten. Maar Aysha had helemaal niks. Uit wat ik had gezien maakte ik op dat Aysha had gewonnen maar het vreemde was dat Aysha doodsbenauwd voor Zoe was en helemaal niet meer bij Zoe in de buurt durfde te komen.

Wat ben ik dan weer blij dat ik allerlei kennelpaneeltjes in huis heb. Zoe en Aysha kregen allebei een afgezet stuk tuin en een stuk in de huiskamer. En af en toe liet ik de een vrij rond lopen en dan de ander. Na een paar dagen kwam Aysha schoorvoetend de kamer weer uit zichzelf binnen en ook Zoe liet steeds minder stress zien.

Toen de dames niet meer op elkaar reageerden heb ik ze voorzichtig aan weer bijelkaar gelaten en hoera dat ging weer goed. Dus ik weet wel dat ik de volgende keer na zo’n loopsheid de kennelpaneeltjes al klaar heb staan en dat ik de dames eerst maar eens even laat acclimatiseren voor ik ze weer bijelkaar doe.

011

We mogen ondanks dit voorval in onze handjes knijpen want het gaat fantastisch goed met ons zestal onder elkaar. Allemaal spelen ze graag met Kiki en Nana, zelfs Zoe van bijna 10 wil graag dollen met de twee. Coen ligt met de dametjes samen in de mand net als Jennah. En Kiki en Nana zelf zijn onafscheidelijk. Ze slapen altijd zij aan zij in de grote mand. Ik ben hartstikke blij met ze, het zijn zulke leuke hondjes geworden!!!!!

Ik heb trouwens een Whippet met een bijzondere aftekening, namelijk: gevlamd!!!!!!…..ik denk zomaar dat ze de enige is!!!

015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s