MOOIE WHIPPETS??????

MOOIE WHIPPETS?????

002

Ik vind het altijd fantastisch leuk om naar de honden te kijken als ze aan het rennen en spelen zijn maar wat kunnen ze ook een lelijke bekken trekken. Dat zie ik pas goed als ik de fotoxb4s thuis op de computer zet. Met ontblote tanden zien ze er ineens heel anders uit………lelijk!!!!!080_4

Nana en Kiki kunnen goed met elkaar overweg en liggen negen van de tien keer heerlijk bij elkaar te slapen maar ze zijn natuurlijk even oud en er zijn toch wel veel momenten dat ze elkaar wel willen bewijzen dat de ander even niks in heeft te brengen.

Ze bakkeleien er dan luidruchtig op los maar ik heb vanaf het begin wel heel duidelijk gemaakt dat als ik zeg dat ze moeten stoppen dat het dan ook afgelopen moet zijn. Hopenlijk kunnen we daar problemen in de toekomst tussen deze schatjes mee voorkomen. Maar misschien komen die er ook helemaal niet als Nana duidelijk de baas wordt en Kiki zich schikt.

Het lijkt er dus wel op dat Nana wel de meest dominante van het stel gaat worden. Ze is ook wat groter en sterker dan Kiki.

085 Al zou je zeggen dat Kiki hier de baas is!!

087_2Trouwens alle tanden en kiezen van Nana en Kiki zijn al mooi vervangen door hun echte gebit. Dat is erg prettig!!

021

023

045

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s