BEZOEK VAN LOTTE EN TOMMIE MET JOSJE

BEZOEK VAN LOTTE EN TOMMIE MET JOSJE

Vandaag hebben wij, Josje, het kleinste pupje uit het nest van Cato x Jennah teruggezien. Het blijft maar een klein wondertje om te zien hoe de puppies uitgroeien. Josje zal denk ik keurig binnen de maat blijven, ze is wel een stukje kleiner dan mijn eigen flinke dames.

Tommie en Lotte vertelden dat ze al bij het uit de auto stappen de kolder in de kop kreeg en hard naar ons huis wilde lopen. Binnengekomen had ze al haar aandacht nodig bij de andere honden want dat was natuurlijk een heel Whippet ontvangst commite. Als er even geen hond was die zich met haar bezig hield begon ze wild te kwispelen en wilde naar me toe om te begroeten. Pas toen we alle honden incluis Kiki en Nana weer even rustig apart hadden gedaan kon ze me uitgebreid begroeten en dat was wel erg leuk. En konden we haar eens goed bekijken. Kiki en Josje hebben bijna dezelfde kleur maar zijn qua type ook steeds meer op elkaar gaan lijken, dat is wel heel grappig om te zien.

C_nest_4_mnd_cinnamon_celeste_cas_2 Er viel natuurlijk heel wat te bepraten en we zijn nog even met de drie zusjes naar het park geweest. Josje ging alsof het de normaalste zaak van de wereld was mee in de hondenwandelwagen. Ze zaten prinsheerlijk met zxb4n drieen naar buiten te koekeloeren.

044 Een keer bij het grasveld in het park hebben ze een poos als dollen met elkaar over het gras gevlogen. Het was heerlijk om te zien maar je houdt je hart af en toe wel vast want ze zijn zo verschrikkelijk wild. Tussendoor kwam er een mevrouw met een Bichon Frise langs en ook dat hondje heeft even meegespeeld. Het hondje kon volgens die mevrouw ook wel enorm hard rennen maar na een poosje hield die het voor gezien en stond, zo leek het, met zxb4n bekje open toe te kijken hoe hard het wel ging.

046 Na een tijdje hebben we er maar een eind aan gemaakt want anders werd het wel van veel van het goede. Dat bleek ook wel want ze lagen met alleen pauzes voor het eten en een plasje, de hele avond te slapen. Hoe leuk ook, het zou niet goed zijn als het elke dag er zo woest aan toe zou gaan.

052_2 Tommie en Lotte hebben fotoxb4s gemaakt en gefilmd en ik heb ook een aantal fotoxb4s gemaakt. Er zitten een aantal leuke bij.

Trouwens op www.steto.nl zijn alle leuke fotoxb4s van Josje te bekijken en een paar erg leuke filmpjes

C_nest_4mnd_cinnamonTommie en Lotte moesten weer op tijd in Eindhoven zijn omdat ze uit eten gingen maar de middag vloog voorbij en ik denk dat ze misschien niet altijd aan de toegestane snelheid hebben gehouden want ze gingen toch wel redelijk laat weer op huis aan!!

Natuurlijk hebben we van Josje ook standfoto`s gemaakt.

Cinnamon v. d. Razende Roeltjes / Josje

041_kopie_2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s