EINDELIJK MOOI WEER

EINDELIJK MOOI WEER

013Wat moesten we er lang op wachten tot we eindelijk eens lekker met de puppies op pad konden. Het was of te koud of te nat of te glad om er nou eens een echt leuk uitje van te maken. Gistermiddag nog werden we overvallen door een hevige regenbui net toen Nana en Kiki aan het kennismaken waren met een ander hondje. Dus op een hol ze maar weer in de kar gestopt en proberen een droger plekje te vinden. Dat lukte natuurlijk niet al te best met al die kale bomen dus kwamen we drijfnat terug.

031

De puppies waren aardig droog gebleven gelukkig in hun, inmiddels, onmisbare karretje!!

Vandaag was ik echt van plan om Nana en Kiki wat meer aan andere honden te laten wennen en gelukkig kwamen we er een paar tegen. Zelfs een Engelse Buldog, waar ik heel blij mee was, want ze blijven dat anders maar rare honden vinden.

030

Het waren allemaal grote honden en ideaal om aan te wennen, niet al te druk en de baasjes waren ookxa0 bereid om even aan de socialisatie mee te werken. Nana en Kiki zijn wel voorzichtig en verdacht rustig maar echt bang zijn ze niet en dat is wel erg prettig.

027

025 Daarna gingen we naar een groot grasveld waar niet zo veel honden komen omdat loslopende honden daar niet zijn toegestaan. Maar wij nemen het risico maar want dat is de enige plek waar ik zulke jonge hondjes eens even kan laten spelen. Ze konden even heerlijk wat rondscharrelen en spelen in het zonnetje. Dat hebben ze lekker gehad. Nu maar hopen dat er nog meer van dit soort dagen komen!!!!007

039

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s