OP NAAR DE 8 WEKEN

OP NAAR DE 8 WEKEN!

Vanmorgen zijn de kenneltjes die ik als “werpkist ga gebruiken en een stapel vetbedden bezorgd. En dat komt erg goed uit want zolangzamerhand moet Jennah wel gaan wennen aan haar tijdelijke, nieuwe onderkomen. Alle honden hebben al even proefgelegen en volgens mij waren ze erg tevreden. Ik kan het me voorstellen met alle 5 heerlijk zachte vetbedden er in. (ze moeten toch allemaal nog gewassen worden.) Aysha lag een hele tijd onzichtbaar onder de stapel. Je zag003xa0 alleen een pootje eronder uitsteken. Goedgekeurd dus!!!

De kennel is nog maar net geinstalleerd of Aysha is al helemaal ondergedoken.

Coen moet er ook aan gaan wennen dat hij voorlopig niet altijd lekker warm bij z’n zus kan slapen. Hij zal daar vast wel een beetje moeite mee hebben. We hebben inmiddels al wel vaker gemerkt dat Coen zich zonder zijn zus echt wel een beetje verloren voelt en voor Jennah is dat precies hetzelfde. Vanaf vanavond gaan we ze in ieder geval apart laten slapen.

Volgens mij is dit plekje voor mij bedoeld

005 Ik ben wel erg benieuwd hoe de andere honden op de puppies zullen reageren. Natuurlijk mogen ze erin het begin niet bij maar ik vermoed dat ze het allemaal leuk zullen vinden. Zoe vindt puppies erg leuk, van Aysha weet ik alleen hoe ze zelf met haar kinders omgaat en Coen zal denk ik wel een hele leuke oom zijn die wel graag met de puppies wil spelen.

Nog een paar dagen en 006 dan is toch maar mooi de grens gepasseerd dat de puppies levensvatbaar kunnen zijn en dat idee is toch maar wat prettig. Laat ze maar lekker de 63 dagen uitzitten als het even kan maar gezien Jennah haar flinke buik zou het helemaal niet ondenkbaar zijn dat de puppies wat eerder komen.

Dit bevalt me wel.

 

 

 

 

 

Aaaaaaaahhhhhhh wat kan ik hier heerlijk breeduit liggen!!!!009

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s