HOERA HET MOOIE WEER KOMT ER AAN!

HOERA HET MOOIE WEER KOMT ER AAN!

Coen probeert van blijdschap een handstand uit!

019_2 Eindelijk kunnen we weer van het zonnetje genieten en van wat hogere temperaturen. Wat ben ik altijd blij dat er aan die ellendige winter een eind komt. ………en de honden ook. De jasjes kunnen we voorlopig weer opruimen, heerlijk!!

Zomaar een mooi plaatje

005 Meteen zie je weer meer mensen met honden in het park en is er weer wat meer te beleven. De honden maakt het allemaal niet zo veel uit want die spelen eigenlijk toch niet met andere honden. Wat dat betreft zijn ze wel een beetje kieskeurig. Coen vindt een hondje wel heel erg leuk…een klein Black and Tan kruisinkje, een reutje nota bene. Als Coen hem ziet begint hij wild te kwispelen en wil wel even lekker rennen met hem. Het hondje vindt ook wel alles best en komt mij ook altijd uitgebreid begroeten. Jennah wil helemaal nooit met andere honden spelen maar Aysha wil nog wel eens als er veel honden bij elkaar zijn het voortouw nemen en een demonstratie geven hoe je moet uitdagen, als Windhond zijnde, en hoe je het beste haken kunt slaan om je achtervolgers kwijt te raken.

016

011 Ze gaat voorop met een heel stel honden achter zich aan die geheel gefrustreerd raken omdat ze haar niet bij kunnen houden. Hihihihi. Een leuk gezicht is het zeker! Af en toe kijkt ze nog eens om om te kijken waar ze blijven. Uiteindelijk hangen alle tongen een flink eind uit alle bekjes en wordt het weer rustig.

Coen stapt al gauw lekker in het water om een beetje af te koelen en het maakt echt niet uit of het erg vies is. Een paar gitzwarte poten zijn voor Coen helemaal niet ongewoon.

Even poedelen

033 Na zoxb4n heerlijke speelpartij waarbij ze allemaal lekker de beentjes los gooien komen ze helemaal voldaan thuis. Ze kruipen dan allemaal lekker onder een dekbedje in een bench of mand en je hoort of ziet ze voor een flinke tijd helemaal niet meer.

Coen laat even netjes zien hoe vies hij kan worden.

036 Trouwens toevallig vond ik een hele stapel tuinstoelkussens voor een schijntje bij een tuincentrum. Natuurlijk dacht ik meteen aan de beestjes dus kunnen die nu weer extra zacht liggen!!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s