WINNERTENTOONSTELLING OP 29 EN 30 NOVEMBER 2008

WINNERTENTOONSTELLING OP 29 EN 30 NOVEMBER 2008

Net met de grootste en belangrijkste hondenshow van Nederland kon ik om gezondheidsredenen Coen (die ik had ingeschreven) niet showen. Wel balen zoiets!!!!

Alle honden bleven deze keer dus thuis en wij gingen veel later dan normaal op de zondag met de trein richting Amsterdam. Jaren geleden heb ik al eens beleefd, toen wij ook veel later aankwamen, dat er geen parkeerplek meer in de buurt te vinden was en we met pendelbussen naar de RAI moesten. Dus vandaar lekker met de trein.

We kwamen om ongeveer 11.00 uur binnen en dat was precies op tijd voor de keuring van de Whippets. De keuring verliep vlot en begrijpelijk. Alleen in een geval was het me totaal niet duidelijk. Ik vind het altijd erg leerzaam om te horen wat de redenen zijn van een keuze van een keurmeester dus vandaar dat ik het na de keuringen maar gewoon ben gaan vragen. Ook met de eigenaren van de hond kreeg ik hierdoor een erg leuk gesprek.

Winner_2008_027De BOB van deze dag werd BLUE SPRINGxb4S COFFEE AND CREAM van D. Lempereur, de BOS werd BALMY LYMONITE DOMINIJA van Bart Scheerens. Het zijn beiden schitterende Whippets dus ook wel verdiende winnaars.

De dag vliegt altijd voorbij en ik wilde per se nog even kijken bij de vele stands want ik had natuurlijk wel weer hier en daar een aankoopje te doen.

Uiteindelijk stapten we gewapend met een Vetbed en wat buffelhuiden botten weer in de trein.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s