EEN WHIPPETINVASIE BIJ MARIEKE EN JEROEN

EEN WHIPPETINVASIE BIJ MARIEKE EN JEROEN

Gisteren zijn we met alle honden (ook logeetje Marron, een Foxje van elf, was er bij) naar Marieke en Jeroen geweest die in het bezit zijn van een lieve Whippetreu die luistert naar de naam Jan Willem. Toen wij met de hele horde binnenkwamen moest de poes des huizes toch eventjes verhuizen naar de slaapkamer voor zijn eigen veiligheid.

Met_honden_bij_marieke_en_jeroen__4Omdat het appartement van Marieke en Jeroen middenin het gebied om de Gaasperplas ligt hadden we al afgesproken om daar te gaan wandelen. Nou het was er prachtig, wonderbaarlijk zoxb4n mooi stukje Amsterdam waar je de honden nog los maglaten en waar het eigenlijk zo ongelooflijk rustig is.

Jan Willem met zijn grote liefde Aysha

Met_honden_bij_marieke_en_jeroen_13Oke niet zwemmen maar dat modderbad heb ik lekker toch al genomen.

Met_honden_bij_marieke_en_jeroen_11Ook familie zwaan liet zich even zien

Met_honden_bij_marieke_en_jeroen_10Er zitten een heleboel konijntjes volgens Marieke en Jeroen en dat kon je wel merken want vooral Aysha was steeds iets heel opwindends op het spoor en was dan eventjes verdwenen.

Met_honden_bij_marieke_en_jeroen__5We hielden even een tussenstop bij een bankje en later bij een terrasje waar we even heerlijk gezeten hebben. Jan Willem als stoere reu schaamt zich helemaal niet om lekker op schoot te liggen en ook Lizzy was niet van plan om bij de rest gewoontjes op de grond te gaan liggen.

Met_honden_bij_marieke_en_jeroen__7De twee oudjes Loekie en Marron lekker in de schaduw onder het bankje.

Met_honden_bij_marieke_en_jeroen__6Thuisgekomen ging Marieke de ons beloofde lekkere hapjes klaarmaken en ook de honden vonden het heerlijk ruiken en misdroegen ze zich wel een klein beetje door afschuwelijk te bedelen bij het aanrecht. Dat doen ze thuis niet omdat ze wel weten dat ze toch niks krijgen maar bij een ander weet je het maar nooit.

Lizzy hier nog bescheiden op de achtergrond, Aysha, Coen en Jennah met de neus vooraan.

Met_honden_bij_marieke_en_jeroen__9Nou de honden hebben niet geweten hoe de hapjes smaakten behalve Lizzy, die kleine stoutert, heeft in een onbewaakt moment wat sardientjes gejat oh oh oh!!!

Gelukkig liet ze het daarbij en hebben wij ook nog heerlijk gesmuld!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s