ZOMAAR EEN HONDENUITJE!

ZOMAAR EEN HONDENUITJE!

Als ik eens niet zo veel zin heb om uitgebreid te wandelen ga ik naar een mini natuurgebiedje net buiten Alkmaar. Het ligt pal naast een industrieterrein en het AZ stadion. Je kon er altijd lekker wandelen maar op een goede dag stond er halverwege een bord dat honden niet meer welkom waren. Eerlijk gezegd was ik wel verontwaardigd. Er blijft niet zo heel veel meer over waar de hondjes nog hun beentjes kunnen strekken.

Twee zielen een gedachte

Honden_bij_vuilverbranding_016

Maar goed we hebben nog een stukje en daar is het op een dag als vandaag heerlijk toeven. De honden vermaken zich wel en ik ook want het is een plezier om naar ze te kijken.

Zelfs het gewone “onkruid” staat er prachtig bij.

Honden_bij_vuilverbranding_002 De honden schrokken zich een hoedje toen ineens een visser boven het riet uitstak en door het water ging lopen. De oren gingen omhoog (ja ja dat het niet zo is als het hoort dat zal hun worst zijn op zo’n moment) de hals werd zo lang mogelijk uitgerekt en daar stonden ze hoog op de poten.

Aysha zal de boel wel even bewaken.

Honden_bij_vuilverbranding_022 Uiteindelijk vlogen ze er blaffend heen om maar zo veel mogelijk indruk te maken. Na wat heen en weer gestuif hadden ze wel in de gaten dat het niet zoveel bijzonders was en zakten de oren weer. (he gelukkig)

Lizzy in haar element

Honden_bij_vuilverbranding_009_2

Honden_bij_vuilverbranding_053 Heerlijk om zo bijna ongestoord (er komt bijna niemand) van het zonnetje te genieten. Het water brengt na al dat geren en gevlieg verkoeling. Zoe, Jennah en Coen genieten daar echt van. Lizzy en Aysha houden het liever droog.

Lekker badderen.

Honden_bij_vuilverbranding_055Als alle tongen bijna op de knieen hangen is het weer mooi geweest en stappen we, heel lui, weer in de auto en zijn binnen 5 minuten weer thuis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s