TENTOONSTELLING IN ARNHEM OP 11 MEI

TENTOONSTELLING IN ARNHEM OP 11 MEI

Vandaag ging het autootje richting Arnhem. Het plan was om mooi op tijd te vertrekken zodat we het allemaal rustig aan konden doen. Dat kun je mooi vergeten als je de wekker uit zet en daarna gewoon lekker doorslaapt. Dus dat werd rennen en vliegen en om klokslag 10.00 stonden we bij de ingang van de Rijnhal waarna ik moest rennen om nog mijn kaart in te leveren in de ring. Gelukkig reageerden ze daar nogal laconiek en konden we met catalogus en ringnummers gewapend nog een plekje voor onszelf en de honden zoeken. Dat ging nog niet zo makkelijk want alles zat natuurlijk al mooi vol. Uiteindelijk brachten de Whippetmensen weer uitkomst en na wat passen en meten konden onze spullen er allemaal nog tussen.

Gelukkig was de temperatuur ondanks de warmte buiten prima in de hal en zoals gewoonlijk vloog de tijd om en voordat ik het wist was ik al aan de beurt.

Tentoonstelling_arnhem_014 Coen had het nogal makkelijk want hij was de enige in de Jonge Honden Klas. Met geen enkele concurrentie werd hij dus eerste maar met een mooie uitmuntend. Het keurverslag was ook prima.

Ook Jennah was al vlot aan de beurt. Zij stond met 3 mooie teefjes in de ring. Jennah werd uiteindelijk als 4e geplaatst met een mooi keurverslag en een uitmuntend.

Tentoonstelling_arnhem_030 Coen en Jennah deden goed hun best en ik was dik tevreden met ons “optreden” Omdat mijn “prive fotograaf” nog een beetje aan het slapen was en compleet vergat foto’s te nemen hebben we Coen en Jennah maar achteraf met het desbetreffende plaatsingsbordje op de foto gezet.

Nadat de keurmeester klaar was met zijn keuringen had ik nog een bijzonder leuk gesprekje met hem. Het was een verrassing om te ontdekken dat er een erg aardige, open man schuilde achter de wat vormelijke keurmeester.

Al met al hadden we weer een bijzonder leuke en gezellige dag. Om het gehaast van die morgen goed te maken, gingen we nu in alle rust nog wat boodschapjes doen, de honden uitlaten en weer richting Alkmaar.

Keurmeester was dhr. Vella uit Malta

Beste reu werd Gambler di Mahana van J. Gielisse, reserve beste reu werd Reflection Crystal Rain van T. en A. Lowie. Beste teef werd Koseilataxb4s Yodas Sister van A. Luckheide en reserve beste teef werd With Sensory Access van W. Nieuwenhuizen. Beste Pup was Strippokerxb4s All about me.

Nu nog hopen dat het prachtige weer nog een week aanhoudt want komende zaterdag hebben we de (buiten) Clubmatch van de Whippet Club. En ik heb al gehoord dat er een mooi aantal Whippets worden verwacht. De uitgenodigde keurmeesters zijn 2 zweedse dames. Ook Casanova Yva Vita (Midas) is ingeschreven dus dat wordt met drie ingeschreven honden weer een enerverend dagje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s