HIEP HIEP HOERA!!!!!!!

HIEP HIEP HOERA!!!!!!!!!

Vandaag is Loekie (Markiesje) 15 jaar geworden. Dat is toch wel even iets om bij stil te staan. Een groot feest hebben we niet gehouden maar een extra lekker hapje heeft ze wel gehad. Nou en dat lust ze wel want Loekie heeft haar hele leven van lekker eten gehouden en nog steeds is ze er als de kippen bij als er iets valt te smikkelen.

Honden_in_tuin_en_in_park_018 Ze hoort nog maar heel weinig en haar zicht is ook niet meer al te best dus daardoor ontgaan haar wel veel dingen. Soms vertrek ik via de voordeur en kom via de achterdeur weer binnen en dan moet ik haar even aanraken om te laten weten dat ik er weer ben want dan staat zij nog steeds verwachtingsvol bij de voordeur.

Ze wandelt nog als de beste mee en loopt nog stukjes naast de fiets. Ook snuffelt ze nog heel wat af maar ik kan wel merken dat ze daarna veel langer ligt te slapen dan vroeger en ook heel diep weg is.

Vroeger was het een super kwiek hondje dat nogal snel blafte en de hele dag in de gaten hield of we al weer wat leuks gingen doen. Dat is er nu allemaal niet meer bij. Stiekem ben ik wel blij dat ze eigenlijk amper nog blaft want dat vond ik niet altijd even fijn.

Nu Loekie zo oudHonden_in_de_oudorperpolder_044 is begin ik er wel vaker over te denken hoe lang ze nog zal leven en ook over wat we allemaal samen beleefd hebben. Ik hoop dat we nog even van haar mogen genieten want ze is en blijft een schatje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s