CLUBMATCH VAN DE K.C.W.F. OP 28 OKTOBER 2007

DE CLUBMATCH VAN DE K.C.W.F. OP 28 OKTOBER 2007, JENNAH (BAROQUE VAN DE RAZENDE ROELTJES 5E BIS)

He lekker zoxb4n hondenevenement lekker dicht bij huis. De clubmatch werd in de Goorn gehouden. (tussen Heerhugowaard en Hoorn in) We moesten pas tegen het middaguur aanwezig zijn dus er echt vroeg voor op staan hoefde ook al niet.

28102007_0199_4 Coen en Jennah waren ingeschreven en Aysha ging mee voor de gezelligheid. Al snel mocht ik de ring in met Coen. Met zijn acht maanden deed hij al keurig wat er van hem verwacht werd. Meteen daarna mocht Jennah zich presenteren. Ook zij deed het al goed maar een beetje eng vond ze het nog wel.

28102007_0247 De keurmeester (Jetty Alberts) koos voor Jennah als beste van het ras. (er waren zoals gewoonlijk verder geen Windhonden ingeschreven)

Jennah was dus meteen al beste Windhond maar tijdens de eindkeuring moest ze toch echt haar plaatsje verdienen. Ze zette haar beste beentje voor en dat resulteerde in de vijfde plaats. Natuurlijk waren we echt wel trots dat Jennah met haar acht maanden door keurmeester mw. T. van Adrichem Boogaart-Kwint al op dat vijfde plekje gezet werd.

28102007_0253 Met een beker voor beste van het ras, beste van de Rasgroep en 5e BIS en een zak voer gingen we weer naar huis. Deze keer waren er leuke foto’s gemaakt dus kunnen we het resultaat laten zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s