ONAFSCHEIDELIJK

ONAFSCHEIDELIJK

20070721_034_1 Aysha, Coen en Jennah zijn buiten onafscheidelijk. Overal waar Coen en Jennah zijn, is ook Aysha. Als Coen en Jennah een stok vinden dan moet Aysha ook de stok vasthouden. Maar ook andersom. Soms gaat Aysha met een stok rondrennen om haar kids uit te dagen. Het duurt dan niet lang of Coen en Jennah melden zich.

Oma Zoe mag wel een beetje meerennen maar zich er al te veel mee bemoeien mag niet want dan laat Aysha haar wel even merken dat dat niet de bedoeling is. Lizzie en Loekie gaan tijdens dit soort speeluurtjes helemaal hun eigen gang. Ze houden niet van dat wilde gedoe. Loekie werkt allerlei spoortjes uit en als ik haar niet goed in de gaten houd dan wil ze nog wel eens uit het zicht verdwijnen. In haar geval is dat vervelend omdat ze hoegenaamd niks meer hoort en nog maar weinig ziet. Niet zo gek als je in april al 15 jaar wordt.

20070721_036 Lizzie snuffelt wat rond en doet haar best om niet in botsing met de wildebrassen te komen. Af en toe krijgt ze het op haar heupen en gaat ze ook ineens hard rondrennen. Dat duurt altijd maar even want, voorzichtig als ze is, vindt ze het een beetje eng om samen met de anderen te rennen.

Foto’s C. Matalana

20070721_037_1 Zo is het altijd enorm leuk om naar het zestal te kijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s