DE LAATSTE ZONNESTRAALTJES

DE LAATSTE ZONNESTRAALTJES

De honden willen altijd meteen naar buiten als de zon schijnt waar de dames en heer dan plaats kunnen nemen op zachte kleedjes en een paar tuinstoelen. Nu de zon zo laag komt te staan is er steeds minder zon en al heel weinig op de grond, dus ja als ze zich nog een beetje willen warmen in het zonnetje dan wordt het toch echt staan.

R0301591Vooral Zoe wil nog in de zon liggen als het al vrij fris is. In haar eentje ligt ze dan in een stoel te koekeloeren naar de vogeltjes en een beetje te soezen. En pas op als er zich een poes te dichtbij waagt dan gaan alle registers open en komen de andere honden haar wel even te hulp. Hier in de buurt wonen een paar poezen die “hondsbrutaal” zijn en die gewoon achter het hek in de tuin gaan liggen en niet warm of koud worden van een beetje hondenopwinding en geblaf. Ze blijven gewoon liggen.

R0301599_1Ja……dan blijft er niks anders over om een steentje of iets dergelijks naar poeslief te gooien om hem of haar te verdrijven want anders blijft het grote opwinding natuurlijk met zes honden die het liefst het beestje eens van dichtbij zouden willen bekijken! Tja, het zijn nou een keer Whippets!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s