TENTOONSTELLING IN ZWOLLE

TENTOONSTELLING IN ZWOLLE OP 7 OKTOBER

Coen mocht op deze dag voor het eerst de ring in op een internationale tentoonstelling. Nog wel in de puppyklasse, dus erg bloedserieus was het niet maar het was wel een prachtige oefening.

Wat was het spannend voor Coen met al die vreemde en erg grote honden, bbbbbrrrrrr!!!! Na een paar uurtjes zag je duidelijk dat hij begon te wennen en zich een beetje te ontspannen. Gelukkig waren we pas aan de beurt toen Coen in de gaten had dat het best leuk was en dat er ook honden waren die verdacht veel op die van thuis leken. Je kon er zelfs mee spelen!!

Jammergenoeg was Coen de enige Whippetpup. De keurmeester was mw. Stuifbergen en van haar kreeg Coen een prima keurverslag (zie tentoonstellingsuitslagen) en een VEEL BELOVEND.

xb4s Middags mochten we met deze uitslag naar de erering voor de keuring van beste puppy van de dag. Maar helaas….de keurmeester liet haar oog niet op Coen vallen. Volgende keer beter!!

Coen (Baquero van de Razende Roeltjes) Foto J. Nieuwenhuizen

Dscn0930 Het was trouwens wel heel gezellig dat gebeuren in die erering omdat ik allemaal mensen tegenkwam die leuke dingen te vertellen hadden en/of belangstelling voor Coen hadden. We hebben een foto van Coen in de ring!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s