EEN DAGJE BELGIE (16 JULI)

EEN DAGJE BELGIE (16 JULI)

Maandagochtend vertrokken we richting Belgie om naar het nestje van Bart Scheerens te gaan kijken. De weg vinden zonder GPS blijft af en toe toch maar moeilijk hoor vooral als je ergens totaal onbekend bent. Dus wij kwamen dan ook ruim te laat aan bij Maddy en Bart die al zaten te wachten. We hadden alle honden meegenomen en die gingen gewoon allemaal in de tuin samen met de honden van Maddy. Dat ging allemaal prima. Jammergenoeg heb ik van dit tafereeltje geen foto’s gemaakt.

De puppies waren natuurlijk weer om op te vreten en we hebben ze allemaal uitgebreid bekeken.

We werden door Maddy zoals gewoonlijk weer opperbest verzorgd met heerlijke pizza en taart.

Uiteindelijk werd het toch echt tijd om op te stappen want we moesten nog richting Ardennen om Fiebe en haar baasjes op te gaan zoeken. We waren wel heel benieuwd naar haar.
Ook hier hadden we last van de nodige tijdsoverschrijding maar we werden evengoed hartelijk ontvangen met de heerlijkste hapjes. Gelukkig wonen Henoch en Ilse op een heerlijk plekje met een zeer hondvriendelijke tuin. Helemaal omheind en lekker vrij.

Herkenning

R0301504 Alle hondjes konden weer mee de tuin in en hebben lekker met elkaar gespeeld. Fiebe en haar grote vriendin Rio vonden het maar dolle boel en speelden natuurlijk vooral met Coen en Jennah. Zelfs toen het begon te regenen gingen ze gewoon door met ravotten. Fiebe herkende ons onmiddelijk en ze kwam af en toe nog weer even kwispelen en begroeten.

Fiebe, Rio, Jennah en Midas

R0301508 Het was heel erg leuk om te zien dat Fiebe een erg leuke en mooie jongedame was geworden die alleen nog een tikkeltje spek op de ribbetjes moet krijgen.

Na heerlijk van alle lekkernijen gesnoept te hebben gingen we om een uur of acht weer de auto in en waren we eigenlijk heel snel weer thuis…….dit keer zonder ook maar een keer
verkeerd te rijden.
De honden lagen voor pampus achter in de auto en waren de hele weg muisstil en wij hadden genoten van een erg leuke dag!

Fiebe

R0301505

Img_2951_1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s