ROMIJN IS VANDAAG MEE NAAR RINGTRAINING GEWEEST

ROMEIN IS MEE NAAR RINGTRAING GEWEEST (27 juni)

He wat was dat leuk om Romijn weer terug te zien. Het is hier op het moment een heel Whippetfestijn want ook Midas en Takkie hebben we een paar weken te logeren en daar kwam ook nog Romein binnen. Romijn vond het wel een beetje griezelig en dat is natuurlijk wel te begrijpen maar hij stond met etenstijd al weer als vanouds met zijn nestgenootjes Coen en Jennah uit dezelfde grote schaal te eten als een paar maanden geleden. Romein viel als puppy echt op door zijn enthousiaste, lieve karakter, dat staartje bleef ook maar heen en weer gaan. Dat was ook nu al gauw weer zo. Het is echt een snoepje!

Kim en Romijn bleven bij ons eten en daarna gingen we naar ringtraining zodat Kim en Romijn dat ook eens konden meemaken. Ondanks dat Romijn dat nog nooit gedaan had ging het al erg goed. Al dat oefenen tijdens die eerste acht weken werpt toch echt wel z’n vruchten af.

Na Romijn waren Coen en Jennah aan de beurt om netjes te blijven staan voor een paar foto’s.

Wat is het trouwens ontzettend leuk om te zien dat Kim en Romijn zo blij met elkaar zijn……..moet je die twee zo lekker bijelkaar zien zitten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s