10 JUNI 2007 MIDAS (CASANOVA YVA VITA) 3E IN DE EINDKEURING OP DE CLUBMATCH VAN DE UTRECHTSE RASHONDENVERENIGING

10 JUNI MIDAS DERDE IN DE EINDKEURING VAN DE CLUBMATCH VAN DE UTRECHTSE RASHONDEN VERENIGING

Afgelopen zondag gingen we naar de Clubmatch in Utrecht. Alle honden gingen enthousiast de auto in……wat zou het baasje vandaag met ons in petto hebben???

Midas hadden we dinsdag al opgehaald bij het trainingsveld in Spaarndam waar hij met zijn dikke vriend Takkie (Allegro van de Razende Roeltjes) regelmatig gaat trainen om het (nep)haasje te vangen. Takkie doet het al geweldig maar Midas is nog te jong om het hele eind te rennen. Dus blijft het bij een half rondje. Beide heren vinden het verschrikkelijk leuk en laten dat ook flink horen.

Even poseren!

R0301428 Ik had dus een paar dagen de tijd om met Midas te oefenen voor de Clubmatch. En omdat Midas ook al weer een tijdje niet was geweest hebben we meteen wat nieuwe foto’s gemaakt. Het is ook een plezier om Midas in huis te hebben want het is een erg lieve hond die goed luistert. Aysha en Zoe vinden hem ook een leuk maatje om mee te spelen. Op zaterdagavond hadden we alle honden nog lekker even meegenomen naar het park om ze te laten rennen. Dat deden ze maar al te graag. Midas z’n witte onderbenen waren helemaal groen van het lange gras dus voor we richting Utrecht gingen moest daar nog even een sopje aan te pas komen.

Midas wil ook wel graag meespelen.

R0301459 Er waren 107 honden ingeschreven en er keurden drie keurmeesters. De keurmeesters keurden lekker vlot dus voor ik het wist was ik al aan de beurt. Ik vond het erg leuk dat de keurmeester (mw. Henny van de Berg) ook vertelde wat ze van Midas vond. Midas gedroeg zich voorbeeldig en omdat er verder geen Whippets of andere Windhonden waren ingeschreven was de B.I.G. heel gauw verdiend. Toch moesten we even een rondje door de ring maken voor we de beker in ontvangst konden nemen en er foto’s gemaakt werden.

Wachten op de eindkeuring.

R0301463_1 We konden meteen weer de ring in voor de keuring van B.I.S. (Henny van den Berg) en dat was best wel spannend. Nadat we allemaal nog een keer gelopen hadden vertrokken er allemaal bazen met honden naar een plaatsingsbordje en wij bleven maar staan totdat er nog in totaal drie honden over waren.

Na een korte speech van de Voorzitter werden de laatste drie honden geplaatst. Wij mochten naar bordje drie en met die plaats was ik natuurlijk heel blij. Die Midas……..een mooie derde plaats……niet gek hoor!!!!!!!!!!

Jammer genoeg waren de foto’s van Midas op de derde plaats in de eindkeuring niet gelukt dus is er alleen de foto van eerste in de groep!

R0301464 We gingen wel met veel meer spullen naar huis dan dat we gekomen waren. De bekers en zakken voer maar Eddie had ook nog allerlei prijzen in de loterij gewonnen. Na wat passen en meten ging alles in de auto en na nog een uitlaatrondje met de honden gingen we weer richting Alkmaar. De honden deden hun oogjes dicht om na alle indrukken van die dag eens heerlijk te slapen…..vooral Coen en Jennah!!!!!!!! Het was een geslaagde dag!!

De laatste drie moeten nog geplaatst worden.

 

R0301465

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s