13 WEKEN MAAR LIEFST!

13 WEKEN MAAR LIEFST!

Deze week zijn de puppies drie maanden geworden. Het lijkt al heel wat maar het zijn nog echt babies hoor.

Wat me wel opvalt is dat als ik ‘sochtends opsta ik hoegenaamd geen gepiep meer hoor. Eerst gingen ze uit volle borst piepen als ze me hoorden. Nu weten ze inmiddels dat ik uiteindelijk toch wel kom maar dat ik mooi even wacht totdat ze stil zijn.
R0301040_1 En hoera……geen vieze kranten meer opruimen want ze doen nu toch echt het meeste buiten. Dat is wel heel lekker hoor. Verder kun je wel heel goed merken dat ze ook groter worden want ik hoef echt geen handdoek meer over de ren te hangen want die wordt uiteindelijk naar beneden getrokken.
En ze hebben ook de bank goed ontdekt. In het begin was het doodeng want ze dachten dat alle gekke kapiolen maar konden. Gelukkig hadden ze al gauw door dat ze het wat rustiger aan moesten doen. Nu liggen ze als echte Whippets op de bank en ze vinden het maar wat gezellig.
De ren blijft nu nog wel onmisbaar want met z’n drieen zouden ze zonder toezicht de boel hier afbreken.
R0301038We boffen enorm met het goede weer want de puppies zijn vooral ‘smiddags heel veel buiten in de tuin. En na weer een nieuwe ontdekkingstocht met z’n allen liggen ze ‘savonds meestal lekker te snurken. Voor dat wij gaan slapen gaan we nog even een eindje lopen, de puppies ook nog weer om de beurt een stukje zodat ze toch nog weer een beetje moe zijn.
Ook ga ik ‘savonds vaak nog even een beetje met ze oefenen om goed aan de lijn te lopen en even kort het staan en komen, wachten en de tandjes laten zien. Dat laatste vinden ze maar niks maar verder doen ze alles toch wel heel braaf hoor. Nog even een beetje spelen en dan hebben we het weer gehad voor die dag.
R0301045Deze week hebben we ook de koeien en paarden maar eens opgezocht en dat vonden ze eerst wel heel eng. Ach dat is ook niet zo gek want wat een grote gekke beesten zijn het ook (tenminste dat moeten het wel zijn in de ogen van de puppies). De tweede keer ging het al stukken beter en piepten de puppies al niet meer. Straks staan ze net als de volwassen honden naast de paarden en vinden het heel normaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s