CASANOVA YVA VITA OFTEWEL MIDAS HEBBEN WE WEER EENS TE LOGEREN

CASANOVA YVA VITA OFTEWEL MIDAS HEBBEN WE WEER EENS TE LOGEREN

Omdat we een nestje hebben van Aysha was het wel wat erg veel van het goede om ook Midas er nog bij te hebben. Uiteindelijk is dat ook nog een jonge hond waar je ook nog een beetje op moet letten.

Hij is afgelopen woensdag door Wendy gebracht want ze wilde ook nog wel graag een keer de overgebleven puppies bewonderen.
Nou we hebben veel plezier van hem want het is een schat. Het is een heel rustige hond die eigenlijk alles wel prima vindt. Hij wil graag spelen en Midas vindt de puppies het einde. Aangezien het spelen meestal ontaard in een blaffestijn waar de puppies dan ook van harte aan meedoen laten we ze maar af en toe met elkaar spelen. Maar leuk om naar te kijken is het zeker.

‘smiddags ben ik meteen even gaan oefenen voor de ringtraining waar we met hem heen zouden gaan. Nou dat viel helemaal niet tegen. Hij deed het allemaal heel braaf. Dus ‘savonds op naar de ringtraining waar hij ook z’n beste beentje voorzette. Nou ik was dik tevreden over hem.
Het plan is om eerstxa0 wat jonge hondendagen met hem te doen en eens een Clubmatch. Dan kan hij een beetje wennen aan de situaties en aan het showen. Als hij zich goed ontwikkelt gaan we daarna naar de grotere shows.

Midas is zijn enorme voorliefde voor eten nog niet kwijtgeraakt en je moet alle eetbare dingen ook echt opruimen anders is het gewoon weg, Als pup was het ook een echt vreetzakje en dat is hij dus nog steeds. Ach als dat alles is!!!!

19 april is hij al weer acht maanden en dus nog een dikke maand en dan kan hij in de jeugdklasse ingeschreven worden. Spannend hoor hoe dat zal gaan verlopen.

Natuurlijk hebben we al wat foto’s van hem gemaakt.
R0301028Deze foto is gemaakt toen het al begon te schemeren vandaar dat hij wat donker is.

Natuurlijk volgen er nog wel een paar van hem in wat meer ontspannen poses!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s