MET 56 DAGEN ZIJN HET ECHTE KLEINE DAMETJES EN HEERTJES GEWORDEN

MET 56 DAGEN ZIJN HET ECHTE KLEINE DAMETJES EN HEERTJES GEWORDEN.

BERBER

R0300646

Is dat even schrikken. Ineens was het al zover en vanmorgen is het eerste hondje vertrokken. Berber is als eerste geboren en is nu ook als eerste vertrokken. Ze gaat naar Anastasia en haar zoon uit Rotterdam. De katten die al aanwezig zijn zullen vast wel even moeten wennen aan haar komst maar gelukkig waren ze al een hondje gewend dus dat zal wel los lopen. Anastasia is dierenarts en Berber mag lekker elke dag mee naar de praktijk.
Anastasia kwam vanmorgen gezellig met een vriendin om Berber te halen. Dat was een dolle boel, de puppies hebben maar meteen een poosje door de kamer gerend zodat ze even goed bekeken konden worden.
Ach dat zat wel goed, het klikte wel tussen die twee. Anastasia kreeg meteen een paar dikke likken.

Wel moeilijk om een puppy te laten vertrekken, toch maar even slikken want je kunt ze gewoon niet allemaal houden.
Gelukkig werkt de Raad van Beheer tegenwoordig wat sneller zodat we de stambomen ook over niet al te lange tijd langs kunnen gaan brengen en zien hoe het met Berber gaat en hoe ze uitgroeit.

KRANTEN MOET JE NIET NETJES HOUDEN….DAT WEET IEDEREEN!! (Baquero en Barinja)

R0300651

Volgende week dinsdag gaat Barinja ons ook verlaten en weer een week later gaat ook Bolero naar zijn nieuwe plekje. Kim wil hem graag komen halen maar omdat ze bezig is om haar nieuwe huisje in te richten en te verhuizen, vindt ze het verstandiger om nog even te wachten.

Ja en deze week zou ik verklappen wie er bij ons gaat blijven……. nou dat wordt een leuke onthulling want voorlopig blijven Baquero, Baccara en Baroque ons nog even gezelschap houden. Bij het vorige nestje wist ik al vrij snel dat ik Aysha wilde houden maar nu vind ik het toch echt een moeilijke beslissing…….ze zijn alledrie zo leuk!!!!!!!!! Dus……wordt vervolgd.

GEZELLIG MET MAMMA OP HET KLEEDJE IN DE ZON (Baroque en Bolero)

R0300680
Afgelopen week was het eigenlijk fantastisch weer en de puppies hebben dan ook veel in de tuin gespeeld en in het zonnetje gelegen. Mamma Aysha en oma Zoe lagen vaak als diva’s in de tuinstoelen en de puppies op de grond op een lekker zacht kleedje.

DIVA’S ZOE EN AYSHA

R0300702

De struiken die tijdens het vorige nestje nogal mishandeld zijn worden nu ook weer niet ontzien. Er wordt aan gerukt en getrokken en het liefst helemaal gekortwiekt.
Ze hebben een lol……achter elkaar aan rennen ze rondjes om de struiken en ook vinden ze het leuk om in de bloempotten te liggen. En toen ze een gaatje in de schutting ontdekten liepen ze ineens allemaal bij de buren. Tijd dus om dat gaatje maar eens even dicht te maken want de buurman beloofde met een knipoog dat ze anders in de pan belanden.

LEKKER PLANTEN SLOPEN! (Baccara)

R0300679

Deze week heb ik heel wat foto’s gemaakt want het is zo leuk om ze zo bezig te zien. Nu ze zoveel buiten komen hebben ook de buren ineens in de gaten dat er puppies zijn en ze staan vaak een hele tijd naar hun dolle kapriolen te kijken.

Vandaag hebben we ook een uitstapje met de puppies naar een tuincentrum annex dierenwinkel gemaakt. Het puppyvoer gaat er met grote snelheid doorheen dus dat moest ook weer aangevuld worden. Mooie gelegenheid om de puppies mee te nemen. De puppies met bench en al op een grote platte kar gezet en daar gingen we. Wat een belangstelling kregen ze. Er gingen heel wat volwassenen en kinderen op de knieen om ze te bekijken en te aaien. Want natuurlijk mochten ze allemaal ook een poosje rondlopen aan het lijntje.
Je kunt wel heel goed merken dat, hoe kort je het ook houdt, het een hele inspanning voor de puppies is want na zo’n uitstapje zijn ze echt moe en slapen weer een hele tijd.

Volgende week wordt het veel rustiger met nog maar drie puppies. natuurlijk is het wel goed dat je dan wat meer kunt doen aan de opvoeding en socialisatie van de drie blijvertjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s