5 WEKEN AL WEER…..WAT GAAT HET TOCH HARD!!

VIJF WEKEN AL WEER………WAT GAAT HET TOCH HARD!!!!

Toen het dinsdag wat beter weer was zijn de puppies voor het eerst de tuin in gegaan. Even stonden ze bij de drempel te twijfelen en toen stapten ze naar buiten en gingen de boel een beetje verkennen. Een beetje voorzichtjes…..dat wel maar ze waren toch helemaal niet bang en dat was erg leuk om te zien. De temperatuur is natuurlijk lang nog niet echt lekker dus dat uitstapje was wel van korte duur.
Nu we een paar dagen verder zijn gaan ze al heel regelmatig voor hun plasje naar buiten en dat is erg prettig.

BERBER (grijp jij z’n ene poot dan pak ik hem ergens anders)

R0300483_1

Ook zijn ze deze week water gaan drinken. Ik liet ze al iedere keer een beetje water proeven maar behalve Bolero, die al wel water dronk, had ik nog geen een van de puppies over kunnen halen om een lekker slokje te nemen. Toen ze een paar keer Aysha zagen drinken, viel het kwartje ineens. Daar stonden ze ineens met z’n allen uit die grote waterbak te drinken.

BACCARA (hier ben ik)

R0300397_1

Inmiddels eten ze ook vier keer per dag en dat is wel erg netjes gezegd. Ze storten zich op die bakjes met z’n allen en als die leeg is dan willen ze ook wel even bij een ander jatten.
Als ze nou mager waren zou je zeggen geef ze wat meer maar ze zijn echt behoorlijk mollig. Het zijn echte vreetzakjes.

Ook hebben deze puppies al ontdekt hoe je uit de kennel kunt komen….gewoon klimmen……en je hebt toch een lol joh!!!! Kun je hartstikke lekker rennen en planten slopen en zo!!! Dolle pret! Ik ben dus maar weer aan het knutselen gegaan en heb aan de binnenkant van de puppyren onder het deurtje een stuk karton vastgemaakt zodat ze niet meer op de spijltjes kunnen gaan staan. Probleempje voorlopig weer opgelost.

BAQUERO (joepie……waar zal ik mee gaan spelen)

R0300393

Het drinken bij Aysha wordt nu toch duidelijk minder, ze willen nog wel heel graag maar Aysha vindt het wel mooi geweest. Aysha haar buiklijn wordt alweer wat strakker en het zal wel niet meer zo lang duren voordat ze helemaal geen melk meer heeft.

GAAN WE DRINKEN OF GAAN WE SPELEN?

R0300492_1

Oma Zoe en Aysha vinden het wel erg leuk als de puppies in de kamer mogen rennen. Vooral Zoe wordt helemaal vrolijk, gaat gekke geluiden maken, kwispelt tegen de puppies en gaat spelen. Aysha gaat rennen en wil de puppies beetpakken en ze geeft van die kleine beetjes in
hun vacht. Het ziet er wel lief uit. Kortom het is dan een dolle boel hier.

BAROQUE (even wat te drinken pakken hoor)

R0300467

De enigen die nog niet zo gecharmeerd zijn van de puppies dat zijn Loekie (mijn Markiesje) en Lizzy. Voor Loekie is het iets te veel aan haar oude hoofd en Lizzy wil absoluut niet gestoord worden als ze onder haar dekbed ligt te snurken. Het is niet anders! Gelukkig blijft het allemaal bij een beetje mopperen.

Zo…….op naar de zes weken!

BOLERO (ik zal Eddie z’n broek eens even slopen)

R0300419_1

BARINJA (die plant gaat er aan)

R0300444

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s